fbpx
featured

Mijlpaal Data2Win

Datagedreven werken is voor Nedcargo een belangrijke pilaar binnen de visie en strategische plannen. Halverwege dit jaar ging het project ‘Data2Win’ van start. Afgelopen week vierden we de eerste mijlpaal samen met onze partner Motion10 en het Nedcargo projectteam!

In drie maanden tijd hebben we een compleet inhouse ‘Competence Centre’ opgezet met een volledig nieuw en high tech dataplatform waar alle belangrijke databronnen in samenkomen. De eerste dashboards, rapporten en dataoplossingen zijn inmiddels gemaakt en in gebruik. En dit is nog maar het begin van deze digitale reis!

Van Motion10 ontving het projectteam een symbolisch cadeau: een beeldje van een jonge peuter die zijn eerste stappen probeert te zetten. En eerlijk is eerlijk, de eerste dataoplossingen voelen inderdaad nét als leren lopen, maar we verwachten snel grotere stappen te kunnen zetten.

 

We houden jullie op de hoogte! 

Team Data2Win Nedcargo