fbpx
featured

Containervervoer

Betrouwbaar en snel containervervoer

Heeft u stukgoederen te vervoeren? Vervoer per container is dan de beste én goedkoopste oplossing. In een container kunt u veel goederen tegelijkertijd vervoeren, waarbij enkel de container op een truck en naar een schip of vliegtuig moet worden overgeladen. Uw goederen hoeven zelf niet over gepakt te worden, maar blijven veilig in de container. Hierdoor is het risico op schade aan uw goederen een stuk kleiner. Voor containervervoer heeft u uiteraard de nodige faciliteiten nodig zoals trucks die de containers vervoeren naar de havens, luchthavens of distributiecentra. Het beste schakelt u hiervoor een betrouwbare en ervaren partner in containervervoer in. Een van Nederlands grootste containervervoerders is Nedcargo.

Hoe vindt het vervoer van containers plaats?

Het vervoer met containers is de ideale wijze van transport overzee. Hiervoor zijn grote containerschepen, die letterlijk tienduizenden containers kunnen vervoeren. Hierdoor kan de vervoer van uw vracht per container relatief snel plaatsvinden. Dit houdt ook in dat u relatief veel transport heeft van en naar de havens van Rotterdam, Antwerpen of Alpherium, de containerterminal in Alphen aan den Rijn. Ook voor dit vervoer van containers over de weg en containervervoer naar andere locaties in de Nederland, kunt u Nedcargo inschakelen. Wij verzorgen alle soorten containervervoer over de weg, of het nu nationaal is of internationaal en gebruiken hiervoor onze eigen trucks.

Laat uw containers vervoeren door Nedcargo

Wilt u containers laten vervoeren door Nedcargo? U maakt dan inderdaad de juiste keuze voor een zeer ervaren specialist in containervervoer. Voor het containervervoer over de weg gebruiken wij onze eigen trucks. Wij rijden voortdurend tussen de Rotterdamse en Antwerpse havens en onze verschillende distributiecentra in Nederland en België. Worden uw containers als zeevracht vervoerd? Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van import en export van containers en goederen via zeevracht. Mede door onze specialistische kennis, nemen wij u veel regelwerk uit handen.

 

Neem direct contact op