fbpx
featured

Goederenopslag

Een veilige en betrouwbare goederenopslag is noodzakelijk

Voordat u uw goederen wilt distribueren, zult ongetwijfeld behoefte hebben aan goede opslagmogelijkheden. De condities voor de opslag van goederen kan erg verschillend zijn. Dit is geheel afhankelijk van welke soorten goederen u wilt opslaan. Voor het opslaan van textiel gelden uiteraard geheel andere voorwaarden dan voor voedsel en dranken. Als u de goederenopslag wilt uitbesteden aan een deskundige partij, dan is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner, die uw goederen kan opslaan volgens de geldende regelgeving. Welke soort goederen u ook wilt laten opslaan, bij Nedcargo is een beveiligde opslag onder de juiste omstandigheden altijd gegarandeerd.

Opslag van goederen in veilige handen

Er kan soms veel bij komen kijken bij het opslaan van goederen. Sommige opslagruimtes dienen bepaalde omstandigheden te creƫren voor specifieke goederen. Bij Nedcargo zijn we dit gewend. Ons specialisme is onder meer food en beverages. In zowel de opslag als de distributie hierin, zijn wij de grootste van de Benelux. Ook dranken die onder specifieke omstandigheden moeten worden opgeslagen, is inmiddels een specialisme van ons geworden. Hetzelfde geldt voor producten uit de fashion & textiel branche, waar wij inmiddels een grote speler zijn geworden. Opslag van uw goederen is bij ons altijd in veilige en betrouwbare handen.

De logistieke goederenopslag bij Nedcargo

Voor logistieke goederenopslag biedt Nedcargo alle omstandigheden waarin uw goederen veilig en onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen. Hiervoor hebben wij uiterst moderne distributiecentra in Nederland en Belgiƫ, die aan de allerhoogste eisen voldoen betreffende de veiligheid en de normen zoals gewenst voor uw goederen, zoals HACCP. Naast goederenopslag, kunt u ook gebruikmaken van onze overige diensten, zoals orderregistratie, inpakken, herpakken, labelen en transport. Wij bieden naast de goederenopslag een totaaloplossing voor uw gehele logistieke proces, waarbij wij u veel werk uit handen kunnen nemen en de hoge kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

 

Neem direct contact op