fbpx
featured

Import food

Zorg voor de juiste procedures voor import van food

Importeert u voedsel, dan komt hier veel bij kijken. Als het gaat om voedsel dat gemakkelijk onderhevig is aan bederf, dan is het noodzakelijk om een uitgekiend transport te regelen. Het transport moet onder de juiste omstandigheden plaatsvinden, zodat bederf niet mogelijk is en de voedselveiligheid niet in het gedrang komt, hoe lang of van welke locatie het voedsel ook komt. Dit is misschien wel één van de grootste uitdagingen in de hele logistiek rondom import van food. U doet er dan ook goed aan om hiervoor de experts op dit gebied in te schakelen, zoals Nedcargo.

Er komt nog zoveel meer kijken rondom food import

Bij food import is de wijze van transport volgens de nationale en internationale regelgeving van het grootste belang. Maar er komt nog veel meer kijken rondom food import. Denkt u bijvoorbeeld aan alle douaneactiviteiten die er plaatsvinden en de gehele papiermolen om de import af te handelen. Tijdelijke of definitieve opslag moet u ook goed regelen. Zo ligt het voedsel bij aankomst direct in veilige omstandigheden, alvorens het gedistribueerd wordt. Nedcargo kan u bij dit alles bijstaan. En niet alleen verlenen wij bijstand, wij kunnen de import van food geheel uit handen nemen. Wij hebben de expertise en zijn ook de grootste partner voor food & beverages in de Benelux. Van transport tot opslag, wij hebben alle faciliteiten die aan de geldende normen voldoen.

Nedcargo als uw import partner voor food

Het importeren van voedsel moet aan strenge eisen voldoen, waarbij de voedselveiligheid leidend is. Dit vergt veel kennis van zaken en u moet alle faciliteiten goed in orde hebben. U kunt zich voorstellen dat als iets niet klopt, een hele partij zomaar afgekeurd kan worden en dit kost u zeer veel geld. Met Nedcargo heeft u een zeer betrouwbare import partner voor food en beverage en wij bieden een zeer uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen opslagruimte voor u verzorgen, transportmiddelen, de administratieve afhandeling of nemen van u het volledige importproces over.

 

Neem direct contact op