fbpx
featured

Logistiek voedingsmiddelen

Logistiek en voedingsmiddelen, een lastige maar geen onmogelijke combinatie

Logistiek en voedingsmiddelen zijn niet altijd een perfecte combinatie. Toch moeten ook voedingsmiddelen op het bord van de consument terechtkomen en is logistiek en distributie noodzakelijk. In de logistiek moet bij voedingsmiddelen altijd rekening gehouden worden met de voedselveiligheid. Dit staat in iedere fase in het logistieke proces voorop. Als de voedselveiligheid niet gewaarborgd kan worden, dan bent u voor niets bezig. Het is daarom noodzakelijk dat u de juiste partner vindt die de logistieke uitvoering van voedingsmiddelen op de juiste manier weet uit te voeren. Bij Nedcargo zit u altijd goed en weet u dat de voedselveiligheid niet in het geding komt.

Voedingsmiddelen in de logistiek volgens de normen

In de supply chain is het juist tijdens het logistieke proces dat voedingsmiddelen het meeste risico lopen. Voedingsmiddelen kunnen bijvoorbeeld opgeslagen en getransporteerd worden, waarbij niet de juiste koelomstandigheden worden aangehouden. Een hele partij voedingsmiddelen kan dan in één klap afgekeurd worden. Daarom geldt voor het logistieke proces voor voedingsmiddelen zware regelgeving. Deze regelgeving is onder meer gebaseerd op de HACCP en BRC normen. Deze normen moeten per bedrijfstak streng aangehouden worden. Bij Nedcargo heeft u die zekerheid. Onze warehouses zijn volgens de richtlijnen ingericht, alsmede onze vervoersmiddelen, zodat ook tijdens het transport dezelfde hoge normen worden aangehouden.

Het logistieke proces van voedingsmiddelen door Nedcargo

Over het logistieke proces van voedingsmiddelen hoeft bij Nedcargo geen twijfels te hebben. Met trots kunnen wij onszelf dan ook de grootste distributiepartner voor food en beverages in de Benlux noemen. Het logistiek proces van voedingsmiddelen is van uitermate hoge kwaliteit en dit komt in iedere fase weer terug. Van welke dienstverlening u ook gebruikmaakt, de normen blijven leidend, zodat wij ten alle tijde de voedselveiligheid kunnen bewaken en waarborgen. Als grootste expert op het gebied van food en beverages, geniet u als klant altijd van de allerhoogste kwaliteit.

 

Neem direct contact op