fbpx
featured

International Forwarding

Nedcargo Forwarding is niet alleen gespecialiseerd in import en export van food, beverage en retail, maar kan ook daaraan gerelateerde zaken zoals douaneactiviteiten en tijdelijke opslag afhandelen. Voor het vervoer over de weg, per spoor, over zee en door de lucht wordt altijd de beste oplossing tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding gezocht. Onze expeditie-medewerkers zetten alles op alles om uw zending op tijd op de internationale bestemming te krijgen.

Nedcargo Forwarding werkt nauw samen met Nedcargo Logistics, die de opslag en distributie binnen Nederland verzorgt. Dit biedt voordelen: klanten die in aansluiting op binnenlands distributie gebruik willen maken van internationaal vervoer – of andersom – kunnen bij  één aanspreekpunt terecht. Vanuit één centrale voorraad kan wereldwijd gedistribueerd worden!

Andere kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • We zijn AEO-gecertificeerd: de Nederlandse Douane beschouwt AEO-gecertificeerde ondernemingen als betrouwbaar en goed geleid. Douane-activiteiten verlopen hierdoor soepel, veilig en conform de voorschriften.
  • Via ons internationaal track & trace systeem heeft u real time inzicht in de status van uw order. Zie de track & trace module rechts op deze pagina.
  • We maken gebruik van eigen internationale kantoren en betrouwbare internationale agenten. Dat is wel zo vertrouwd!
  • We vervoeren alle soorten goederen, maar onze bijdrage aan de import van textiel uit het Verre Oosten is zodanig gegroeid dat we ons op dat gebied inmiddels specialist durven te noemen!