fbpx
featured

Nedcargo sponsort G-Team Hockey club Alphen

Afgelopen maandag 3 juni werden er flink wat foto’s genomen op de hockeyclub Alphen. Het was alweer de laatste training van het seizoen voor het G-Team.
Dit was het moment om met de gesponsorde pakken door Nedcargo op de foto te gaan. De laatste training van het seizoen werd verzorgt door Dames 1 en de kersverse kampioen Heren 1 van Hockey club Alphen.

Namens Nedcargo waren de eigenaren Diederik Antvelink en Roderick de la Houssaye aanwezig en kwamen de training bekijken. En mochten zelfs ook mee op de foto.

Elise Duffhues is coördinator van het G-hockey op de hockeyclub. Zij is erg blij met de trainingspakken.; ‘Als G-team hebben we geen budget en moeten wij het hebben van vrijwilligers en sponsors.’ De spelers zijn ook trots dat ze helemaal in tenue erbij lopen!’
Ze benadrukt nogmaals dat G-hockey open is voor iedereen: ‘G-Hockey traint op maandagavond van 18.00-19.00 uur. Wie mee wil doen is welkom, maar meld je eerst even aan bij ghockey@hcalphen.nl’

Diederik Antvelink vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen en kan sporten; ‘Toen wij het contract voor sponsoring van de hockeyclub Alphen tekenden hebben wij ook meteen aangeboden het G-team ook te sponsoren met mooie officiële club trainingspakken.
‘Het is prachtig geworden en wat een fijne groep’;  aldus de la Houssaye.
‘In ons bedrijf focussen wij niet op topsport, maar juist de breedte sport. Daar past dit perfect bij. ‘

Antvelink benadrukt ook zijn dankbaarheid aan de begeleiders van dit team, zeker omdat deze zich vrijwillig inzetten om dit team te ondersteunen.