fbpx

Over ons

Marktleider in voedings- en drankenlogistiek

In onze centraal gelegen magazijnen in de Benelux met meer dan 280.000 m2 opslagruimte, slaan we allerlei fast-moving consumer goods, food & beverages op. We leveren dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan de distributiecentra van supermarkten, restaurants, slijterijen en groothandels in de Benelux. Onze producten bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Behalve transport en opslag bieden we ook zogeheten Value Added Services (VAS). Hieronder valt een breed scala van activiteiten: we maken displays, labelen goederen, pakken producten uit en in en maken cadeauverpakkingen.

Onze expeditiedivisie bezorgt producten over de hele wereld. Het gaat vooral om Nederlandse producten zoals bier, sterke drank, kleding, kruiden en zuivelproducten. Nedcargo Forwarding biedt import- en exportoplossingen op maat, inclusief alle bijbehorende diensten, zoals douane-inklaring. Voor transport over de weg, per spoor, over zee of door de lucht zoeken we altijd naar de beste oplossing tegen de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding.

Ons internationale handels- en accijnsteam helpt onze klanten door handelingen, belastingen en kosten uit de supply chain te verwijderen. Ze elimineren vertragingen en inefficiëntie in de supply chain en zorgen dat de regelgeving voor internationale handel wordt nageleefd.

Lees verder op deze pagina over onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen, onze voorwaarden, certificeringen, keurmerken en onze achtergrond.  
____ Logistiek is meer dan goederen verplaatsen. Het is een zorgvuldig proces waarin alle aspecten van opslag, transport en distributie samenkomen. Als marktleider in de logistiek van voedingsmiddelen en dranken is Nedcargo constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de logistieke dienstverlening. Samen met onze klanten innoveren en verbeteren we onze diensten.

Onze missie:

  • Wij streven naar een logistieke keten zonder verspilling van o.a. milieu, tijd, geld, talent, voedsel en transport.
  • Ons doel is om 100.000 unieke producten aan 500 miljoen consumenten bezorgen. Kortom, we breiden uit naar de Benelux en daarna de rest van Europa.
  • Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop.
  • Een 9+ klantwaardering is vereist. Onze klanten moeten immers met ons op willen trekken in dit proces.
  • We voegen extra waarde toe voor de klant met technologisch hoogwaardige, efficiënte logistieke oplossingen.

 

2015
2014
2013