featured

Adviseur HR

Binnen Nedcargo zijn we voor onze vestiging in Waddinxveen op zoek naar een HR adviseur ( Parttime/ 24 uur )

 

De organisatie

Nedcargo is een ambitieuze en dynamische organisatie die een steeds grotere rol in de supply chain van Food, Beverage & Retail speelt. Niet de traditionele wegen bewandelen, maar samen met  onze internationale klanten, leveranciers en collega’s “waste” uit de supply chain halen. Nedcargo heeft drie hoofdactiviteiten: Logistics, Multimodal en Forwarding.

 

De functie

Als Adviseur HR ben jij het aanspreekpunt en tevens een stevige sparring- en gesprekspartner voor het management en leidinggevenden van een aantal divisies binnen de organisatie (o.a. warehousing, transport en office). Je adviseert en faciliteert hen met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Denk hierbij aan gevraagde en ongevraagde advisering op het gebied van personele vraagstukken, HR instrumenten, arbeidsvoorwaarden, arbeidsconflicten, (talent)ontwikkeling en opleidingen, arbo en verzuim.Samen met je collega’s zorg je voor een professionele HR-organisatie. Je volgt en signaleert HR-trends en deze weet je te vertalen naar de projecten waar je verantwoordelijk voor bent. Daarnaast lever je (management-)rapportages aan, rapporteer je aan de Manager HR en lever je met jouw visie en vakkennis een bijdrage aan de optimalisatie van HR processen.

 

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO opleiding HRM, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring binnen een dynamische organisatie;
  • Kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van HR en bijbehorende wet- en regelgeving en ziekteverzuim;
  • Een integere, vertrouwenwekkende en representatieve persoonlijkheid en een teamplayer die doortastend, klant- en resultaatgericht opereert;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Probleemoplossend vermogen, initiatiefrijk, accuraat, overtuigingskracht en enthousiasme.
  • Flexibiliteit en bereidheid tot reizen naar de vestigingen waarvoor je werkzaam bent (incidenteel).

Wij bieden

De afdeling kenmerkt zich als een afdeling met een prettige sfeer en veel ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden je een boeiende functie met vanzelfsprekend een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Stuur dan voor 20 april 2018 een motivatiebrief en CV naar jobs@nedcargo.com.
Voor meer informatie over de vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anouk Loenen (Adviseur HR) of Laura Molenaar (Adviseur HR) op telefoonnummer: 0182-893893.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.